Menu
Przystawki
Krewetki
Krewetki w emulsji winno-maślanej z chilli, czosnkiem i natką pietruszki
Krewetki Picante
Krewetki z ndują w sosie pomidorowym
Sałatka Cezar z Krewetkami
Sałata rzymska z sosem Cezar z grzankami i parmezanem z krewetkami w emulsji winno-maślanej
Tatar z bawety
szalotka, ogórek konserwowy, szczypior, pikle, żółtko
Mule a'la mariniere
gotowane w białym winie z czosnkiem, natką pietruszki i maśle
Mule po prowansalsku
gotowane w pomidorach z czosnkiem, winem i natką pietruszki
Mule po normandzku
gotowane w cydrze z wędzonym boczkiem, śmietaną i natką pietruszki
Śledź
marynowany w zalewie słodko-kwaśnej z wiejską śmietaną, piklowanym jabłkiem i szalotką
Dania główne
Łosoś
Stek z łososia gotowany w maśle na makaronie tagliatelle, z kremowym sosem cytrynowym, dzikim brokułem i szalotką
Spaghetti z Krewetkami
Krewetki z białym winem, czosnkiem, masłem, natką pietruszki i chili
Tagliatelle
Makaron tagliatelle z polędwiczką wieprzową sous vide w sosie truflowym z grzybami schimei
Fish and Chips
Dorsz w cieście piwnym z domowymi frytkami, marynowaną czerwoną kapustą i sosem tatarskim
Burger Rybny
Dorsz, ogórek piklowany, pomidor, majonez cytrynowy oraz domowe frytki
Burger Wołowy
Wołowina, cheddar, dżem z boczku, pomidor, ogórek konserwowy, relish oraz domowe frytki
Schabowy
Panierowany kotlet schabowy z kością podany z maślanym puree z blanszowaną włoską kapustą, duszonymi borowikami z szalotką i wiejską śmietaną
Burger Szarpana Wieprzowina
Wieprzowina w wersji pieczeniowej z chutneyem z jabłka z chilli i musztardą dijon oraz domowymi frytkami