Marynowana rzodkiew w Korei nazywa się danmuji (단무지). Jest to słodko-kwaśna, żółta rzodkiew, często używana jako dodatek do dań, takich jak kimbap, lub serwowana jako przystawka (banchan).
10.00 zł
Kimchi
Kimchi – tradycyjne danie kuchni koreańskiej składające się z fermentowanych lub kiszonych warzyw. Zazwyczaj głównym składnikiem jest kapusta pekińska, rzodkiew, ogórek albo szczypiorek, ale można też przygotować kimchi z innych warzyw.
10.00 zł
Dania główne
Tonkatsu
46.00 zł
Currydak
44.00 zł
Kimchi słoik
Kimchi – tradycyjne danie kuchni koreańskiej składające się z fermentowanych lub kiszonych warzyw. Zazwyczaj głównym składnikiem jest kapusta pekińska, rzodkiew, ogórek albo szczypiorek, ale można też przygotować kimchi z innych warzyw.
18.00 zł
Korean noodle z kurczakiem
44.00 zł
Chikenkatsu
46.00 zł
Korean noodle z wołowiną
44.00 zł
Korean noodle wegańskie
44.00 zł
Rabokki
Rabokki to rodzaj tteokbokki z dodatkiem makaronu ramyeon. Jest to uliczne jedzenie powszechnie sprzedawane w bunsikjip. Podobnie jak w przypadku innych dań z tteokbokki, częstym dodatkiem jest eomuk, ser twardy i jajka na twardo...
48.00 zł
Zupy
Zupa kimchi
35.00 zł
Zupa MISO
25.00 zł
Dodatki
Frytki klasyczne
22.00 zł
Frytki z batatów z miodem i sezamem
24.00 zł
Kimchi słoik
Kimchi – tradycyjne danie kuchni koreańskiej składające się z fermentowanych lub kiszonych warzyw. Zazwyczaj głównym składnikiem jest kapusta pekińska, rzodkiew, ogórek albo szczypiorek, ale można też przygotować kimchi z innych warzyw.