CAM ON
5 recenzji
Menu
Przystawki
Wu chicken bites
soczyste kawałki kurczaka w autorskim sosie szefa kuchni
Spring roll - chả giò z wieprzowiną
smażone sajgonki z nitkami ryżowymi i pachnącymi ziołami podawane ze słodko-pikantnym sosem oraz marynowaną rzodkiewką i marchewką (3 szt.)
Salatka z mango - gỏi xoài mango z krewetkami
połączenie słodyczy mango z chrupiącymi warzywami (marchewka, ogórek, cebula) i sosem słodko pikantnym. Podawane z krakersem ryżowym
Spring roll - chả giò z grzybami
smażone sajgonki z nitkami ryżowymi i pachnącymi ziołami podawane ze słodko-pikantnym sosem oraz marynowaną rzodkiewką i marchewką (3 szt.)
Salatka z mango - gỏi xoài z mango
połączenie słodyczy mango z chrupiącymi warzywami (marchewka, ogórek, cebula) i sosem słodko pikantnym. Podawane z krakersem ryżowym
Smażone owoce morza - mực chiên z krewetki 5 szt
delikatnie smażone w tempurze, podawane z częściowo odłączonym pancerzem dla wygody i efektownej prezentacji podawane z autorskim sosem bazyliowym
Salatka z mango - gỏi xoài mango z wołowiną
połączenie słodyczy mango z chrupiącymi warzywami (marchewka, ogórek, cebula) i sosem słodko pikantnym. Podawane z krakersem ryżowym
Smażone owoce morza - mực chiên kalmary 7 szt.
delikatnie smażone w tempurze, podawane z częściowo odłączonym pancerzem dla wygody i efektownej prezentacji podawane z autorskim sosem bazyliowym
Dania główne
Banh mi - wietnamskie kanapki - grillowany boczek
ogórek, zielona cebulka, sałatka z rzodkiewki i marchewki, majonez wietnamski, bazylia, mięta,kolendra, pasztet wietnamski ,sos autorski
Wietnamska misa smaków-bún trộn z boczkiem
makaron ryżowy, świeże zioła, chrupiące warzywa (marchewka, ogórek, cebula), sajgonki wieprzowe i wybrany dodatek, podane z domowym sosem nuoc cham (sos na bazie sosu rybnego)
Wietnamska misa smaków-bún trộn z wołowiną
makaron ryżowy, świeże zioła, chrupiące warzywa (marchewka, ogórek, cebula), sajgonki wieprzowe i wybrany dodatek, podane z domowym sosem nuoc cham (sos na bazie sosu rybnego)
Wietnamska misa smaków-bún trộn z grzybami
makaron ryżowy, świeże zioła, chrupiące warzywa (marchewka, ogórek, cebula), sajgonki warzywne i wybrany dodatek, podane z domowym sosem nuoc cham (sos na bazie sosu rybnego)
Szaszłyki wieprzowe na trawie cytrynowej-chả lụi ok 300g
połączenie tego, co najlepsze w Wietnamie - aromatyczne szaszłyki wieprzowe na trawie cytrynowej, świeże warzywa, słodkie mango
Kanapka Banh Mi z grzybami
ogórek, zielona cebulka, sałatka z rzodkiewki i marchewki, majonez wietnamski, bazylia, mięta, kolendra, pasztet wietnamski, sos autorski
Zupa phở z wołowiną
głęboki, aromatyczny bulion z delikatnym makaronem ryżowym i świeżymi ziołami. Klasyka wietnamskiej kuchni
Dodatki
Fritter banana z sosem kokosowym
banany smażone na głębokim tłuszczu ok. 150g
Miska ryżu
Sos orzechowy
Sos bazyliowy
Sos pikantny (sos na bazie chilli)
Pachnące zioła
Marynowana marchew i rzodkiew
Desery
Fritter banana z sosem kokosowym
banany smażone na głębokim tłuszczu ok. 150g
Mango sticky rice
tajski deser, który składa się z kleistego ryżu (glutinous rice) podawanego z kawałkami soczystego mango i polewą z mleka kokosowego