
Ciacho bez cukru
100 recenzji
Menu
Desery
Ciasto Protein Pingui
czekoladowe, wegańskie biszkopty, między nimi krem śmietankowy przedzielony w połowie słodką czekoladą, gluten free, sugar free
Ciasto wege Czeko śliwka
chrupiący, migdałowo-śliwkowy spód przełożony soczystymi śliwkami, z deserowym kremem czekoladowym i śmietanką waniliową oblaną gorzką czekoladą, gluten free, sugar free
Migdałowy sernik
pieczony blat sernikowy, intensywny słodki krem migdałowy o smaku marcepanu, lekka i kremowa śmietanka, czekolada, gluten free, sugar free
Sernik Jagodowy
chrupiący, migdałowo-kokosowy spód, jogurtową lekko słodka, intensywnie jagodowa masa serowa z jagodami goji i jagodami, całość jest pokryta słodkim kremem na bazie śmietanki i mascarpone, gluten free, sugar free
Ciasto wege Kinder Country
mocno orzechowy, laskowo-daktylowy spód, przełożony śmietanką kokosową z waflami kukurydzianymi i ryżowymi, masa polana naszą autorską polewą czekoladową, gluten free, sugar free
Ciasto wege Migdałowiec
intensywnie orzechowe, lekko maślane ciasto, spód czekoladowo-migdałowy, masa na bazie prażonych migdałów i mleka kokosowego i słodka czekolada, gluten free, sugar free
Ciasto wege Morelova
chrupiący, orzeźwiający spód migdałowo-morelowy, waniliowy krem, kwaskowaty mus z marakui i świeże owoce, gluten free, sugar free
Ciasto wege Czekoladowo-porzeczkowe
czekoladowy biszkopt w stylu brownie, słodki czekoladowy krem, lekko kwaśna czarna porzeczka i lekki owocowy krem, gluten free, sugar free