Menu
Desery
Mus Truskawkowy
Purée z truskawek podawane z gałką lodów waniliowych, bitą śmietaną oraz płatkami czekolady. Strawberry purée served with a scoop of vanilla ice cream, whipped cream and chocolate flakes.
Sernik Feliksa
Sernik podawany na ciepło z wiśniami na gorąco oraz bitą śmietaną. Warm cheescake served with hot cherries and whipped cream.
Kawoshake Karmelowy
Podwójne espresso z dwoma gałkami lodów słony karmel i mlekiem, podawane z bitą śmietaną, sosem o smaku krówki i florentynką. Double espresso with two scoops of salted caramel Ice cream and milk, served with whipped cream, fudge flavoured sauce and florentine biscuit.
Rolada Bezowa Rozkosz
Delikatna beza z musem śmietanowym i nadzieniem malinowym podawana z malinami na gorąco. Delicate meringue with cream mousse and raspberry filling served with hot raspberries.
Jabłecznik Deserowy
Jabłecznik podawany na ciepło z sosem o smaku waniliowym, bitą śmietaną oraz gałką lodów waniliowych. Warm apple pie served with vanilla flavour sauce, whipped cream and a scoop of vanilla ice cream.
Suflet Czekoladowy
Ciastko z płynną czekoladą podawane na ciepło, z gałką lodów waniliowych i bitą śmietaną. Warm liquid chocolate cake served with scoop of vanilla ice cream and whipped cream.
Napoje bezalkoholowe
Kawoshake Karmelowy
Podwójne espresso z dwoma gałkami lodów słony karmel i mlekiem, podawane z bitą śmietaną, sosem o smaku krówki i florentynką. Double espresso with two scoops of salted caramel Ice cream and milk, served with whipped cream, fudge flavoured sauce and florentine biscuit.