29 recenzji
Aromatyczny, długo duszony gulasz z wołowiny w bogatym sosie. Podawany z kaszą lub kluskami śląskimi oraz burakami zasmażanymi.
Tradycyjny, długo duszony bigos z kiszonej kapusty i mięsa, pełen aromatycznych przypraw. Podawany z chlebem.
Delikatne polędwiczki wieprzowe w aromatycznym sosie grzybowym, podawane z kremowym puree ziemniaczanym.
Chrupiący, złocisty placek ziemniaczany podany z aromatycznym gulaszem wieprzowym i sosem. Syty i pełen smaku
Soczysty, panierowany filet z piersi kurczaka, smażony na złoto. Podawany z frytkami lub ziemniakami oraz świeżą surówką.
Soczysty kotlet z kurczaka nadziewany masłem czosnkowym, panierowany na złoto. Podawany z ziemniakami i świeżą surówką.
Klasyczny, chrupiący schabowy podawany z ziemniakami i świeżą surówką. Tradycyjny smak, który zawsze się sprawdza.
Aromatyczna fasolka w gęstym sosie pomidorowym z kiełbasą i mięsem. Podawana z chrupiącym chlebem.
Z ziemniakami i białą kiełbasą
Tradycyjna, pachnąca szarlotka z soczystymi jabłkami, delikatnym ciastem i kruszonką. Idealna na słodkie zakończenie posiłku
Wilgotne, intensywnie czekoladowe ciasto, które rozpływa się w ustach. Pyszna uczta dla miłośników czekolady