
Dwie szklanki mąki
126 recenzji
Menu
Dania główne
Kotlet devolay z masłem i koperkiem
z dodatkiem skrobiowym i surówką do wyboru
Tagiatelle z kurczakiem i szpinakiem
masło, gałka muszkatałowa, czosnek, cebula, grana padano
Fish and chips z frytkami stekowymi, colesławem i sosem curry mango
z dodatkiem skrobiowym i surówką do wyboru
Gnocchi z dynią i chorizo
masło, czosnek, szałwia, sriracha, prażone orzechy ziemne, Grana Padano, pietruszka
Tagiatelle z grzybami leśnymi i suszonymi pomidorami
masło, cebula, rozmaryn, czosnek, grana padano, pietruszka
Tradycyjny kotlet schabowy
z dodatkiem skrobiowym i surówką do wyboru
Spaghetti Carbonara
guanciale, żołtko, pecorino romano, czosnek, oliwa
Żurek z jajkiem i kiełbasą
Pierogi
Pierogi z kapustą kiszoną i grzybami
kiszona kapusta, marchew, grzyby leśne, smażona cebulka, puder z grzybów, dodatek do wyboru
Pielmieni z indykiem
delikatne mięso z indyka, biała cebula, przyprawy, kwaśna śmietana
Pielmieni z wołowiną i kolendrą
ligawa wołowa, biała cebula, świeża kolendra, sriracha, kwaśna śmietana
Pierogi ruskie
ziemniaki, twaróg, smażona cebulka, szczypiorek
Pierogi z mięsem
cielęcina, wołowina, wieprzowina smażona cebulka
Pierogi kaczką z karmelizowanym jabłkiem
trybowane kacze udka, suszona śliwka, karmelizowane jabłko, smażona cebula, emulsja z pomarańczy
Pierogi wołowiną i pomidorami
udziec wołowy, smażona cebula, boczek wieprzowy, pomidory
Pierogi dziczyzna z sosem z grzybów leśnych
mięso z dzika, wieprzowina, suszona żurawina, jałowiec, cebula, rozmaryn