GO by Ha Long
642 recenzji
Menu
Przystawki
Pierożki banh goi 4 szt.
smażone pierożki wonton z mięsem, grzybami mun, kiełkami i makaronem sojowym
Chrupiące krewetki 6 szt.
krewetki królewskie różowo-ogoniaste otoczone chrupiącym makaronem ziemniaczanym
Pierożki banh goi chay 6 szt. (vege)
smażone pierożki won ton z warzywami
Maślane krewetki 6 szt.
krewetki królewskie w sosie cytrynowo-maślanym z dodatkiem czosnku
Frytki z batatów ok. 150 g
Frytki klasyczne ok. 150 g
Deska przystawek
krewetki królewskie w chrupiącej panierce 6 szt., frytki z batatów 150g, prażynki krewetkowe, krążki cebulowe 6 szt. z sosami: sriracha mayo , orzechowym, sojowym
Shitake bao z wołowiną
bułeczki bao 2 szt. ze smażoną wołowiną w sosie sojowym z boczniakami, czosnkiem, cebulą, grzybami shimeji trawą cytrynową, szczypiorkiem oraz sezamem.
Dania główne
Kurczak Rayong (lekko pikantne)
kawałki panierowanego kurczaka w autorskim słodko-pikantnym sosie na bazie pasty kimchi z dodatkiem brokułów i białego ryżu z sezamem
Tofu w czerwonym curry
ostrzejsze czerwone curry na bazie mleka kokosowego z tofu w zestawie z ryżem jaśminowym
Kaczka w zielonym curry
lekko ostre zielone curry na bazie mleka kokosowego z warzywami i kaczką w zestawie z ryżem jaśminowym
Bowl z kurczakiem
ryż jaśminowy, kurczak smażony na woku w sosie sojowym z dodatkiem cebuli i kiełek fasoli mung, szczypiorek, zielony ogórek, pomidorki koktajlowe, fasola edamame, ananas, kukurydza, prażona cebulka, sriracha mayo, japoński majonez
Podsmażany ryż z woka z kurczakiem
podsmażany ryż w woka z panierowanym kurczakiem i szynką w stylu wietnamskim oraz z warzywami, jajkiem, prażoną cebulą i szczypiorkiem
Podsmażany ryż w woka z krewetkami królewskimi 6 szt.
podsmażany ryż w woka z krewetkami królewskimi 6 szt. oraz warzywami, jajkiem, prażoną cebulą i szczypiorkiem
Pad Krapow
pikantna, smażona, mielona wołowina w tajskiej bazylii w zestawie z ryżem jaśminowym i jajkiem sadzonym
Kaczka w czerwonym curry
ostrzejsze czerwone curry na bazie mleka kokosowego z kaczką w zestawie z ryżem jaśminowym
Zupy
Pho tom 1000ml
ze smażonymi krewetkami królewskimi 6 szt. i grzybkami shimeji
Sup thit heo 850ml
bulion wieprzowy z makaronem udon z kawałkami boczku, kapustą pak choi, jajkiem i grzybkami shimeji
Pho bo tai lan 1000ml
ze smażoną wołowiną
Pho ga 1000ml
z gotowanym kurczakiem
Pho ga tai lan 1000ml
ze smażonym kurczakiem
Pho bo 500ml
z gotowaną wołowiną
Pho bo 1000ml
z gotowaną wołowiną
Súp thuan chay Vege 850ml
autorski bulion warzywny z makaronem Udon serwowany z kapustą pak choi, grzybami shimeji, grzybami shitake, kolendrą i papryką 850ml
Makarony
Pad thai z krewetkami królewskimi 6 szt.
krewetki królewskie 6 szt., makaron ryżowy, pasta z tamaryndowca, kiełki fasoli mung i prażone orzechy, limonka
Udon Xao z sojowiną (vege)
sojowina, makaron udon smażony z sosem teriyaki, papryka
Udon xao z kurczakiem
kurczak, makaron udon smażony z sosem teriyaki, papryka
Pad thai z wołowiną
wołowina, makaron ryżowy, pasta z tamaryndowca, kiełki fasoli mung i prażone orzechy, limonka
Udon xao z wołowiną
wołowina, makaron udon smażony z sosem teriyaki, papryka
Pad thai z kurczakiem
kurczak, makaron ryżowy, pasta z tamaryndowca, kiełki fasoli mung i prażone orzechy, limonka
Udon xao z krewetkami królewskimi 6 szt.
krewetki królewskie 6 szt., makaron udon smażony z sosem teriyaki, papryka
Makaron Phu Tra z wołowiną
Makaron chow mein smażony z wołowiną, cebulą, kapustą pak choi i szczypiorkiem w sosie Stir-Fry z pastą sojową i czosnkiem.
Desery
Banh ran
słodkie, smażone kuleczki sezamowe z nadzieniem z czerwonej fasoli
Banany w cieście
banany w cieście polane miodem z wiórkami kokosa
Napoje bezalkoholowe
Pho bo 500ml
z gotowaną wołowiną