Hari's Kitchen
3 recenzji
Menu
Przystawki
Chicken Manchurian
smażone kawałki kurczaka w pikantnym czosnkowo-sojowym sosie.
Chicken 65
pikantny smażony kurczak z liśćmi curry i chili
Gobi Manchurian
kalafior w cieście, smażony i obtoczony w pikantnym sosie Indo-Chińskim
Samosa - 2 Sztuki
chrupiące ciasto nadziewane pikantnymi ziemniakami i groszkiem, smażone na głębokim oleju.
Dania główne
Chicken Tikka Masala Set
grillowany kurczak w kremowym pomidorowym curry, podawany z ryżem i indyjskim pieczywem
Hyderabadi Chicken Dum Biryani
Ryż basmati układany warstwowo z kurczakiem, gotowany metodą dum z przyprawami biryani.
Jeera Rice
ryż basmati gotowany z kuminem i masłem
Panner Tikka Masala
Grillowany ser paneer w kremowym sosie masala.
Hyderabadi Vegetable Dum Biryani
Ryż z warzywami gotowany z przyprawami biryani.
Panner Butter Masala Set
grillowany ser paneer w kremowym sosie masala, podawany z ryżem i indyjskim pieczywem
Chicken Vindaloo
Pikantny kurczak z ziemniakami w sosie kokosowo-pomidorowym.
Panner Tikka Masala Set
grillowany ser paneer w kremowym sosie masala, podawany z ryżem i indyjskim pieczywem
Dodatki
Butter Roti
Płaski chleb z patelni posmarowany masłem.
Plain Rice (150 g)
Gotowany ryż basmati, lekki i puszysty.
Butter Naan
miękki, drożdżowy placek posmarowany masłem
Desery
Gulab Jamun (2 Sztuki)
Tradycyjne kulki z masy mlecznej, nasączone różanym syropem cukrowym
Napoje bezalkoholowe
Mango lassi
orzeźwiający jogurtowy napój z mango
Strawberry Lassi
jogurtowy napój ze świeżymi truskawkami
Salt Lassi
jogurtowy napój, podawany w wersji słonej
Sprite
Sweet Lassi
napój jogurtowy podawany w słodkim