Kage Ramen & Korean Food
322 recenzji
Menu
Przystawki
Sałatka z kiełków fasoli mung
Kimchi
Edamame z solą morską
Edamame ostre
Chipsy krewetkowe z sosem sweet chili
Wontony Mięsne 5 szt.
ręcznie robione, z farszem z mięsa wieprzowego oraz z olejem chili naszej produkcji
Wontony Vegan 5 szt.
ręcznie robione, z farszem na bazie mięsa sojowego oraz z olejem chili naszej produkcji
Dania główne
Uzumaki Shoyu
klarowny, łagodny bulion na bazie kurczaka, tare na bazie japońskich sosów sojowych, boczek chashu, pierś z kurczaka sous vide, szczypior, menma (marynowany bambus), narutomaki, nori, olej na bazie imbiru i czosnku
Wolno gotowany boczek ze słodkim sojowym sosem
w zestawie z ryżem kleistym, szczypiorem i domowymi kiszonkami
Wolno gotowany boczek z sosem na bazie trawy cytrynowej
w zestawie z ryżem kleistym, kolendrą, orzechami arachidowymi i domowymi kiszonkami. (Sos na bazie trawy cytrynowej i sosu rybnego)
Tantanmen z boczkiem
pikantny kremowy bulion na bazie orzechów i sezamu, boczek chashu, pak choi, cebula czerwona, szczypior, prażone orzechy, narutomaki, olej chili
Tantanmen Vegan
lekko pikantny, kremowy bulion na bazie orzechów i sezamu, płatki vege wołowiny, pak choi, batat, szczypior, prażone orzechy, olej chili
Wolno gotowany boczek z pikantnym sosem
w zestawie z ryżem kleistym, szczypiorem i domowymi kiszonkami (sos na bazie koreańskiej pasty chili)
Wolno gotowany boczek z sosem na bazie azjatyckich ziół
w zestawie z ryżem kleistym, orzechami arachidowymi i domowymi kiszonkami
Panierowane tofu duszone w słodkim sojowym sosie
w zestawie z ryżem kleistym, szczypiorem i domowymi kiszonkami
Zupy
Spicy Miso
kremowy bulion na bazie past miso, imbiru i czosnku, pikantna mielona wołowina, szczypior, marynowane kiełki fasoli mung, menma (marynowany bambus), kukurydza, olej chili