Kohana Sushi
37 recenzji
Menu
Przystawki
Ebi Tempura 5 szt.
krewetki w cieście tempura
Edamame
soja w strączkach na słono lub na ostro
Sake tatar
tatar z łososia na ryżu
Hotate
małże św. Jakuba
Futomaki Hiratake
boczniak smażony na maśle
Sashimi Maki
ryby bez ryżu z warzywami w papierze ryżowym
Sashimi Chisai 5 szt.
5 wyselekcjonowanych ryb i owoców morza
Sashimi Oki 15 szt.
15 wyselekcjonowanych ryb i owoców morza
Dania główne
Ebi maki
krewetka gotowana
Suzuki Kobujime maki
okoń morski sezonowany w wodorostach
Kanpyo maki
tykwa gotowana
Sake
łosoś
Iwashi
marynowana sardynka
Hamachi
seriola
Futomaki Sake Philadelphia Surowa
futomaki z łososiem surowym z serkiem Philadelphia
Futomaki Bluefin
futomaki z tuńczykiem błękitnopłetwym
Sałatki
Sunomono
sałatka z wodorostów i ogórkiem z sosem Ao Shiso
Zupy
Miso Sake
bulion dashi z fermentowaną soją i łososiem
New Wave Shoyu Ramen /specjal weekendowy/
drobiowy bulion chintan, tare shoyu, alkaiczny makaron ramen, boczek chashu, ajitsuke tamago, menma, szczypior, olej z kury
Kara Miso Ramen (wege)
pikantny bulion na bazie past miso z pełną smaku Sojowiną Soboro, pasta chilli, kukurydzą, menmą, szczypiorkiem i nitkami chilli
Shiroi Shoyu Ramen
jasny bulion na białym sosie sojowym z przepyszną 48 godzinną karkówką, marynowanym jajkiem, szalotką, menmą i szczypiorkiem
Tantanmen Ramen
bulion drobiowy, mleko sojowe, tare orzochowo-sezamowe, makaron, wieprzowina soboro, tamago ajitsuke, kiszony, smażony musztardowiec, marynowana szalotka, szczypior, blanszowany pak choi, podwędzane orzechy ziemne, olej rayu
Dodatki
Miso Yasai
bulion dashi z fermentowaną soją
Yasaidon (wege)
warzywa w tenpurze na ryżu z Tsukemono
Tsukemono
zestaw różnorodnych kiszonek w stylu japońskim
Sosy
Sos sojowy
Sos Nitsume
słodki sos z węgorza
Sos Kobe
pikantny sos majonezowy
Sos Karashi
sos musztardowo-miodowy