
Lee's Chinese Kartuska
3128 recenzji
Menu
Przystawki
Mandżurskie Klopsiki Wegańśkie
z marchewką i kapustą
Tofu gong bao
tofu z orzechami ziemnymi, papryką, i suszonymi papryczkami chilli
Pierogowe love
4 szt. pierogów z wołowiną, 4 szt. z wieprzowiną i 4 szt. z krewetkami
Samosy Weganskie 3 szt.
groszek, ziemniak, orzech nerkowca
Pierożki Dim Sum Yin 6 szt.
z wołowiną i kolendrą
Ogórek z czosnkiem
w sosie orientalnym
Kimchi
kiszona kapusta pekińska z marchewką, jabłkiem, imbirem i koreańskim chilli
Gong bao z tofu
z orzeszkami ziemnymi, papryczkami chilli i papryką słodką
Dania główne
Pad Krapow
klasyk kuchni tajskiej. pierś z kurczaka, bazylia tajska, chilli, pak choi, warzywa z woka, sos ostrygowo-rybny
Bulgogi Lee's
z wołowiną, grzybami shitake, orzeszkami ziemnymi i pędami bambusa
Danie z gorącego półmiska z wołowiną
z warzywami z woka, pędami bambusa i grzybami mun
Tikka Masala Kurczak
przyprawy, warzywa, sos pomidorowy
Kurczak w panko
zamarynowana pierś kurczaka w panierce panko
Gong bao z kurczakiem
z orzeszkami ziemnymi, papryczkami chilli i papryką słodką
Krewetki Honey Bunny
krewetki w cieście z prażonymi orzechami włoskimi, mlekiem skondensowanym, cytryną i pomarańczami
Kurczak słodko-kwaśny
pierś z kurczaka w cieście naleśnikowym z papryką, cebulą i ananasem
Zupy
Zupa Wan Tan wegan
z 5 szt. pierożków z warzywami, kapustą pak choi i marchewką
Ramen Tonoksu
gęsty rosół drobiowo-wieprzowy z wolno gotującą się wołowiną, fasolą, jajkiem marynowanym, szparagami, porem, pieczarką i makaronem ramen
Zupa po wietnamsku
wywar z trawy cytrynowej z klopsikami wołowymi, pianką z białką, glonami nori i makaronem ryżowym
Zupa Syczuańska
z grzybami mun, marchewką, pędami bambusa i grzybami shitake
Zupa Orient Express
z 5 szt. pierożków z wołowiny, kiełkami fasoli mung, kapustą pak choi i kolendrą
Zupa Tajska
z krewetkami 4 szt., mlekiem kokosowym, pastą tom yum, kasztanem wodnym, grzybami shitake, trawą cytrynową, liśćmi limonki i zielonym groszkiem
Zupa Yang
z 4 szt. pierożków z krewetkami, glonami wakame i kapustą pekińską
Zupa Vegan Miso
z grzybami shitake, tofu i glonami wakame
Makarony
Makaron kimchi
udon, kimchi, pieczarki, cukinia, pasta Gochujang
Sosy
Sos sweet mango
Sos ostro-kwaśny
Olej chilli z sezamem
Dodatki
Makaron kimchi
udon, kimchi, pieczarki, cukinia, pasta Gochujang
Desery
Ciastko z wróżbą
ze skondensowanym mleczkiem i panierką panko
Banan w cieście
banan w cieście naleśnikowym z polewą czekoladową i orzeszkami ziemnymi