Little Bangkok Przecław
308 recenzji
Menu
Przystawki
Spring Rolls 3 szt.
smażone roladki warzywne z kapustą, marchewką, grzybami i kolendrą, podawane z sosem sweet chilli
Yum Mamuang Kung
sałatka z zielonego mango z krewetkami, mixem sałat, czerwoną cebulą, pomidorkami koktajlowymi, krewetkami, mango, chilli, miętą, kolendrą i sosem
Kiew Thod 4 szt.
smażone pierożki z farszem wieprzowo-krewetkowym podawane z sosem sweet chili
Dania główne
Pad Woon Sen Kurczak
smażony makaron sojowy z warzywami, jajkiem, papryką, pędami bambusa, cebulą, grzybami shitake, cukinią, fasolą szparagową, kalafiorem i brokułem
Pad Thai
smażony makaron ryżowy z jajkiem, czerwoną cebulą, kiełkami fasoli, tofu, szczypiorkiem, orzeszkami ziemnymi i limonką
Khao Pad Nam Prik Pao Kurczak
smażony ryż z warzywami, jajkiem, papryką, fasolą szparagową, cebulą, pędami bambusa, cukinią
Khao Pad Nam Prik Pao Wołowina
smażony ryż z warzywami, jajkiem, papryką,fasolą szparagową, cebulą, pędami bambusa, cukinią
Khao Pad Nam Prik Pao Krewetki
smażony ryż z warzywami, jajkiem, papryką, fasolą szparagową, cebulą, pędami bambusa, cukinią
Pad Woon Sen Tofu
smażony makaron sojowy z warzywami, jajkiem, papryką, pędami bambusa, cebulą, grzybami shiitake, cukinią, fasolą szparagową, kalafiorem i brokułem
Pad Kra Pao
danie z wok'a podawane z ryżem, z fasolą szparagową, papryką, cukinią, marchewką, cebulą, pędami bambusa, liśćmi bazylii i chilli
Pad Kee Mao
smażony makaron ryżowy z jajkiem, fasolka szparagową, papryką, cukinią, marchewką, cebulą, pędami bambusa, liśćmi bazylii i chilli
Zupy
Won Ton
bulion podawany z pierożkami wieprzowo-krewetkowymi, grzybami shitake, kiełkami, pędami bambusa, marchewką i makaronem sojowym
Tom Yum Kung
ostra zupa tajska z krewetkami, cebulą czerwoną, pomidorkami koktajlowymi, boczniakami, pieczarkami, kolendrą i mleczkiem kokosowym