
Little Thai
449 recenzji
Menu
Przystawki
SAŁATKA Z MANGO
mango, kiełki fasoli, granat, chili, dymka, kolendra, tajska bazylia, orzechy ziemne
FRESH ROLLS Z WARZYWAMI (2 SZT)
sałata, marchew, ogórek, czerwona kapusta, mango, tajska bazylia owinięte w papier ryżowy, sos orzechowy
SMAŻONE SPRING ROLLS Z WARZYWAMI (3 SZT)
wieprzowina, krewetki, makaron ryżowy, biała kapusta, marchew, imbir, grzyby mun, dymka, kolendra, słodki sos chili
SAŁATKA Z OGÓRKÓW
ogórek, czerwona cebula, chili, kolendra, orzechy ziemne
FRESH ROLLS Z KREWETKAMI (2 SZT)
grillowane krewetki, makaron ryżowy, kiełki fasoli, marchew, dymka, kolendra, tajska bazylia owinięte w papier ryżowy, sos z tamaryndowca
SMAŻONE SPRING ROLLS Z MIĘSEM (3 SZT)
wieprzowina, krewetki, makaron ryżowy, biała kapusta, marchew, imbir, grzyby mun, dymka, kolendra, słodki sos chili
FRESH ROLLS Z KACZKĄ (2 SZT)
filet z kaczki, sałata, marchew, ogórek, mango, granat, mięta owinięte w papier ryżowy, sos śliwkowy
Dania główne
PAD THAI Z TOFU
smażony makaron ryżowy, tofu, marynowana rzodkiew, kiełki fasoli, jajko, orzechy ziemne, dymka
ZIELONE CURRY Z TOFU (BARDZO OSTRE)
cukinia, fasolka, bambus, pomidorki
KURCZAK Z GRZYBAMI SHITAKE
grzyby shitake, kapusta pak choi, orzechy ziemne, orzechy nerkowca, ryż jaśminowy
ŻÓŁTE CURRY Z TOFU (OSTRE)
ziemniak, cukinia, bambus, pomidorki
KREWETKI Z ZIELONĄ FASOLKĄ
zielona fasolka, tajska bazylia, chili, ryż jaśminowy
PAD THAI Z KURCZAKIEM
smażony makaron ryżowy, tofu, marynowana rzodkiew, kiełki fasoli, jajko, orzechy ziemne, dymka
ZIELONE CURRY Z WOŁOWINĄ (BARDZO OSTRE)
cukinia, fasolka, bambus, pomidorki
WIEPRZOWINA Z TAJSKĄ BAZYLIĄ
brokuły, tajska bazylia, jajko sadzone, chili, ryż jaśminowy
Zupy
TOM KHA Z WARZYWAMI
na bazie mleka kokosowego, trawy cytrynowej i galangalu, boczniak, groszek cukrowy, marchew, bambus
TOM YUM Z KREWETKAMI (BARDZO OSTRE)
na bazie mleka kokosowego, trawy cytrynowej i galangalu, cukinia, pomidorki, grzyby shitake