Menu
Przystawki
Piñapeño
1szt., mozzarella, ananas, pikantne papryczki jalapeño, zioła.
Jamón y Queso
1szt., szynka, mozzarella, oregano, oliwa.
Dania główne
Tucumana
1szt., wolno gotowana wołowina, jajka, papryka, szczypiorek, cebula. Najbardziej tradycyjna kompozycja.
Humita
1szt., krem ze słodkiej kukurydzy, mozzarella, cebula.
Fugazza
1szt., pieczona cebulka, mozzarella, zielone oliwki, oregano.
Espiqueso
1szt., szpinak, mozzarella, pomidor, ser biały, oliwa, czosnek.
Asalteña
1sz. wegańskie mięso Pampa (granulat sojowy), ziemniaki, cebula, szczypiorek, aji picante (ostra mielona papryka). vegan Pampa meat (textured soya), potatoes, onion, spring onion, aji molido (chilli).
Pollo
1szt., pieczony kurczak, jajka, cebula, zielone oliwki, doprawione papryczką aji.
Cerdo mechado sandwich
wolno gotowana (48h) szarpana wieprzowina, pszenna ciabatta, sałata lodowa, pomidor, majonez, sos BBQ, sos Chimichurri.
Asado mechado sandwich
wolno gotowana (48h) szarpana wołowina, pszenna ciabatta, sałata lodowa, pomidor, majonez, sos Worcester, sos Chimichurri.
Sałatki
La Vegana
1szt., komosa ryżowa (quinoa), cukinia, papryka, por, oliwki, suszone pomidory, migdały, pestki dyni i słonecznika.
Desery
Alfajor de maizena
kruche ciasteczko ze skrobi kukurydzianej (maizena), przekładane argentyńskim kremem mlecznym Dulce de Leche, obtoczone wiórkami kokosowymi
Alfajor de chocolate
czekoladowo - miodowe ciasteczko, wypełnione argentyńskim kremem mlecznym Dulce de Leche, polane ciemną czekoladą i posypane skórką pomarańczy
Empanada z Dulce de Leche
słodka empanada wypełniona argentyńskim kremem mlecznym Dulce de Leche i suszonymi bananami, podawana na ciepło.
Alfajor de chocolate blanco
czekoladowo - miodowe ciasteczko z cynamonem, przekładane argentyńskim kremem mlecznym Dulce de Leche, polane białą czekoladą, posypane orzeszkami lub migdałami