Menu
Przystawki
Edamame
fasolka soi z solą morską (w strączkach do obrania)
Xiao Long Bao wołowina z prażonym chilli
Crispy wontons 4 szt. Nowość
chrupiące wontony z wieprzowiną w pikantnym sosie z chili i szczypiorem
Gua Bao pulled pork
szarpana łopatka wieprzowa, świeży ogórek, piklowana cebula, świeża kolendra, sezam i sos sriracha-mayo
Xiao Long Bao wieprzowina z kolendrą i szczypiorkiem
Marynowany ogórek
świeży ogórek marynowany z czosnkiem i chilli, prażony sezam
Algi
trawa morska w delikatnie kwaśno-słodkim sosie, prażony sezam, olej sezamowy
Wakame
wodorosty z marchewką i świeżym ogórkiem w sosie sojowo-pieprzowym, posypane prażonym sezamem
Dania główne
Jiaozi z kaczka z pomarańczą
Zupy
Zupa Miso
fermentowana pasta soi, grzyby shittake, tofu, suszone glony wakame oraz świeży szczypior
Bulion Won Ton
chiński bulion z pierożkami wieprzowymi, wodorostami wakame, marchewką, makaronem pszennym oraz szczypiorkiem
Zupa Kimchi
rozgrzewająca zupa z makaronem ryżowym, kapustą kimchi, smażonym tofu, grzybkami enoki, nori, świeża kolendra oraz prażony sezam
Zupa Tom Kha
zupa z mlekiem kokosowym, trawą cytrynową, liśćmi kafiru, makaronem ryżowym, świeżą kolendrą, pieczarkami i cebulką
Sosy
Sos łagodny
Sos pikantny
Desery
Mochi 3 szt.
słodkie kulki ryżowe nadziewane deserowymi farszami, gotowane w wodzie
Gua Bao 2 szt.
puszyste drożdżowe bułeczki gotowane na parze, z nadzieniem owocowym, posypywane orzeszkami ziemnymi w karmelu