Q2
0 recenzji
Menu
Przekąski
Frytki z batatów z sosem pieczonym czosnkowym wege 260g
Pieczone Patatki z sosem pieczonym czosnkowym 220g
Bagietka z masełkami smakowymi
masełka boczkowo-miodowe oraz śliwkowo-rozmarynowe
Frytki z batatów z sosem miętowo-jalapeno 260g
Pieczone Patatki z togarashi mayo 220g
Przystawki
Zupa krem
ziemniaki, por, czarny pieprz, creme fraiche, prażone migdały
Tatar wołowy 120g
80g mięsa z olejem jałowcowym, piklowaną gruszką, cynamonowym majonezem i chipsy z marchewki
Boczniak królewski w tempurze
kewpie mayo z pieczonym czosnkiem, sezam, togarashi, ogórek tsukemono
Dania główne
Kluski z manioku w orzechowym mango 370g
w orzechowym mango-curry
Szagówki ziołowe 370g
sos śmietanowy, zest cytrynowy, panko na masełku
Stek z polędwicy chateaubriand
puree z kalafiora i sera feta, smażone edamame z czosnkiem
Mazesoba z udkiem z kurczaka
makaron ramen, czerwona cebula, marynowana tykwa, jajko sous vide, świeży ogórek, prażony sezam z udkiem z kurczaka
Mazesoba
makaron ramen, czerwona cebula, marynowana tykwa, jajko sous vide, świeży ogórek, prażony sezam
Kofta wieprzowa
pieczone warzywa, sałatka z ogórków i fety
Kluski z manioku z udkiem z kurczaka 370g
w orzechowym mango-curry z udkiem z kurczaka
Schabowy z kością
puree z pieczonych ziemniaków z palonym masłem, mizeria z jalapeno i mietą
Dodatki
Bagietka z koftą wieprzową
świeży ogórek, czerwona cebula, pieczone warzywa, majonez pietruszkowy, mięta, ser feta