Menu
BURGERS
WILD TEXAS
Wołowina, ser, podwójny bekon, sos BBQ.
BIKMAK
Podwójna wołowina, sałata lodowa, pomidor, cebula, podwójny cheddar, sos bikmak.
SURF N'TURF
Wołowina, mix sałat, 3 krewetki Panko w sosie Buffalo, mozzarella, quacamole, majonez limonkowy.
BIG DALTON
Podwójna wołowina, podwójny bekon, ser, sos BBQ.
LITTLE ITALY
Wołowina, mozzarella, pomidor suszony, mix sałat, pesto z bazylii, balsamico.
CHEESBURGER
Wołowina, podwójny ser, musztarda, ketchup.
DRWAL
Podwójna wołowina, bekon, ser cheddar, panierowana mozzarella, prażona cebula, majonez, sos BBQ.
VEGE
Panierowany ser Camembert, grillowana papryka, mix sałat, guacamole, pestki dyni.
Starters
CHICKEN FINGERS
Kawałki panierowanych polędwiczek z kurczaka, podawane z sosem BBQ.
BUFFALO WINGS
Skrzydełka w naszym oryginalnym maślanym sosie buffalo, podawane z sosem blue cheese. Do wyboru w wersji vege, średnio ostrej, ostrej lub extremalnej.
RED ROCK WINGS
Skrzydełka w naszych autorskich sosach do wyboru BBQ, Sweet Chilli, Spicy Mango.
BUFFALO SHRIMS
10 sztuk krewetek tygrysich podanych w panierce panko z sosem ranch i sałatką wiosenną.
VEGE COMBO
Zestaw przystawek z 4 sosami. Grillowane warzywa, frytki, natchosy, panierowane kawałki sera camebert, vege skrzydełka buffalo, krewetki buffalo, bitesy z dorsza, mix sałat z soses vinegret.
RIBS COMBO
Zestaw przystawek z 4 sosami. Kawałki żeberka BBQ, skrzydełka buffalo średnio ostre, faszerowane ziemniaki, chicken fingers, teryaki pork steak, antrykot wołowy przesanżony z jalapeno podany z sosen serowys, frytki, ziemniaki opiekane, red rock chilli, colesław.
MAIN DISHES
TERIYAKI PORK STEAK
Grilowana karkówka wieprzowa marynowana w sosie sojowym z dodatkiem miodu i imbiru. Podana z grillowanym ananasem, opiekanymi ziemniakami, sałatką wiosenną z jalapeno i wasabi.
SOUTHERN BABY BACK RIBS
Wolno pieczone żeberka podawane z frytkami i surówką colesław. Do wyboru z sosem BBQ, Miodowo-musztardowy, Sweet Chilli, Spicy Mango.
FISH & CHIPS
Panierowany filet z dorsza podawany z frytkami i sałatką wiosenną.
RIB EYE STEAK & SHRIMS
Grilowany stek z antrykotu podawany z ziemniaczkami faszerowanymi, sałatką wiosenną, pieczarkazi duszonymi na maśle z pietruszką, grilowaną papryką i pomidoren, jalapeno, masken bogów i sosem do wyboru. Podany z 3 krewetkami panko w sosie Buffalo.
PESTO GRILLED CHICKEN
Grillowana pierś z kurczaka, zapiekana z suszonymi pomidorami i mozzarellą, polana sosem balsamico i pesto bazyliowym. Podawana z frytkami i sałatką wiosenną.
RIB EYE STEAK
Grilowany stek z antrykotu podawany z ziemniaczkami faszerowanymi, sałatką wiosenną, pieczarkami duszonymi na maśle z pietruszką, grilowaną papryką i pomidoren, jalapeno, masłem bogów i sosen do wyboru.
SAUCES
SAUCES
BBQ/GUACAMOLE/SALSA/SKEET CHILLI BLUECHEESE/MIODOWO-MUSZTARDOMY CZOSNKOWY/RANCH/CHIPOTLE MAJONEZ
Salads
BIG HULA SALAD
Grillowany kurczak, ser feta, sałata lodowa, kukurydza, grillowany ananas, pestki dyni, Seietanowy sos curry.
MEXICAN SALAD
Grillowany stek z antrykotu, papryczki jalapeno, mix sakat, pomidor, cebula czerwona i prażona, papryka grillowana. Podawana z natchosani, quacamole, sosen salsa.
VEGE SALAD
Kawałki panierowanego sera camebert, mix sałat, papryka grillowana, kukurydza, cebula, pestki dyni, sos winegret i pesto.
Soups
RED ROCK CHILLI
Klasyczne chilli con carne z dwoma rodzajami fasoli, kukurydzą i mięsen mielonya, zapieczone z serem i jogurtes greckie.
CHICKEN LEMON (DOSTĘPNE W WERSJI VEGE)
Zupa krem cytrynowa z grillowanym kurczakiem, kukurydzą i grzanką.