2005 recenzji
10 panierowanych krewetek podawanych z sosem tatarskim, udekorowane cząstką cytryny
Fileciki rybne w cieście z soczystym pomidorem i krążkami łagodnej, czerwonej cebuli, świeżą rukolą oraz sosem tatarskim podkreślającym smak
Fileciki rybne w cieście ok.200 g. Podawane z frytkami i małym sosem tatarskim, udekorowane cząstką cytryny
Ryba panierowana ok. 200 g. Podawana z frytkami i małym sosem tatarskim, udekorowana cząstką cytryny
5 panierowanych krewetek i 5 panierowanych kalmarów, podawane z sosem tatarskim i cząstką cytryny
10 panierowanych kalmarów podawanych z sosem tatarskim, udekorowane cząstką cytryny
30 ml
8 panierowanych kulek serowych podawanych z sosem czosnkowym
9 panierowanych krążków cebulowych podawanych z sosem czosnkowym
Klasyczna surówka z białej kapusty z marchewką, w sosie majonezowym