Menu
Sałatki
GRECKA
(sałata lodowa, ogórek, pomidor, czarne oliwki, czerwona papryka, cebula czerwona, feta, sos musztardowo-miodowy)
CEZAR
(sałata lodowa, kurczak, becon, jajko, parmezan, pomidorki koktajlowe, grzanki, sos cezar.
SYCYLIA
(mix sałat, grillowana pierś kurczaka, mozzarella, papryka, czerwona cebula, pomidorki koktajlowe, słonecznik, pestki dyni, orzeszki pini, sos musztardowo-miodowy)
GRILLOWANY KURCZAK
(sałata lodowa, ogórek, pomidory koktajlowe, brzoskwinia, ser camembert, grillowany kurczak curry, sos musztardowo-miodowy)
DODATKOWE PALUCHY ZIOŁOWE
Do wszystkich sałatek podajemy paluchy ziołowe
WĘDZONY ŁOSOŚ
(sałata lodowa, ogórek, pomidor, tosoś, fasola szparagowa, kukurydza, kapary, czerwona cebula, sos musztardowo-miodowy)
TIFOSI
(mix satat, grillowana pierś kurczaka, gruszka, czerwona cebula, pomidory koktajlowe, tarty parmezan, słonecznik, pestki dyni, orzeszki pini, sos balsamiczno-owocowy)
Desery
PUCHAR LODÓW waniliowo-czekoladowych
z musem czekoladowym i bitą śmietaną
SERNIK
z bitą śmietaną i owocami
SZARLOTKA NA GORĄCO
z gałką lodów i bitą śmietaną
PUCHAR LODÓW waniliowo-owocowych
z bitą śmietaną i owocami
NALEŚNIKI Z BANANEM
i pastą czekoladowo-orzechową, podane z bitą śmietaną
DANIA GORĄCE
SCHAROWY PO POLSKU
SZNYCEL PO LUBELSKU
z jajkiem sadzonym, frytkami i sałatką sezonową
PIEROGI NASZE
PLACEK PO WĘGIERSKU
NALEŚNIKI MEKSYKAŃSKIE
zapiekane pod mozzarella
KOTLET Z PIERSI DROBIOWEJ
frytkami lub pieczonymi ziemniaczkami i kapusta zasmażaną lub ogórkiem kiszonym i frytkami i sałatką sezonową