TUK TUK Asian Food
81 recenzji
Menu
Przystawki
Sajgonki wegetariańskie
kapusta biała, marchew, grzyby mun, czosnek, imbir, makaron sojowy, sos sojowy
Sajgonki z mięsem wieprzowym
kapusta biała, marchew, grzyby mun, czosnek, imbir, makaron sojowy, sos sojowy, mięso wieprzowe
Dania główne
Tofu z warzywami (vege)
marchew, grzyby shitake, pędy bambusa, cebula, brokuł, czosnek, imbir, sos ostrygowy i sojowy, olej sezamowy
Sajgonki wegetariańskie
kapusta biała, marchew, grzyby mun, czosnek, imbir, makaron sojowy, sos sojowy
Ryba w tempurze
mąka pszenna i tempura, jajka, świeża kolendra
Sajgonki z mięsem wieprzowym
kapusta biała, marchew, grzyby mun, czosnek, imbir, makaron sojowy, sos sojowy, mięso wieprzowe
Wieprzowina Teryiaki
czosnek, pieczarki, liście limonki kaffir, sos sojowy teriyaki, sos ostrygowy
Pad Thai
makaron ryżowy, pulpa z tamaryndowca, cebula, mix świeżych warzyw, jajko, brązowy cukier, sos sojowy, sos rybny
Kurczak black bean
fermentowana czarna fasola, sos sojowy ciemny i jasny, sos ostrygowy, sos hoisin, pieprz czarny, czosnek, imbir, olej sezamowy
Kurczak po syczuańsku
sos ostrygowy, sos hoisin, sos sojowy ciemny i jasny, pieprz czarny i syczuański, czosnek, imbir, olej sezamowy