
Woo Thai Street Food Hubska
1655 recenzji
Menu
Przystawki
Poh Pia Kung 6 szt
sajgonki z krewetkami
Poh Pia Thod 3 szt
sajgonki z warzywami, makaronem sojowym z białą kapustą, marchewką, makaronem sojowym, ziemniakami, kiełkami fasoli mung
Poh Pia Moo 3 szt
sajgonki z wieprzowiną, makaronem sojowym z białą kapustą, marchewką, makaronem sojowym, ziemniakami, kiełkami fasoli mung
Keaw Kung 6 szt
pierożki z krewetkami, białą kapustą, marchewką, makaronem sojowym, ziemniakami, kiełkami fasoli mung
Keaw Moo 6 szt
pierożki z wieprzowiną, białą kapustą, marchewką, makaronem sojowym, ziemniakami, kiełkami fasoli mung
Dania główne
Phad Phed Plamuek
smażone kalmary z tajską bazylią w paście chili, z cukinią, zieloną fasolką, chili, liśćmi kafiru, zielonym pieprzem
Pad See Ew
smażony makaron ryżowy w sosie sojowym z jajkiem, Pak choi, mini kolbami kukurydzy, marchewką, kiełkami fasoli mung, prażoną cebulą, szczypiorkiem
Gaeng Massaman
massaman curry z mlekiem kokosowym, smażonymi ziemniakami, czerwoną cebulą, orzeszkami ziemnymi
Khao Pad Siam
smażony ryż z sosem Siam, jajkiem, czerwoną cebulą, kiełkami fasoli mung, szczypiorkiem, kapustą pekińską, orzeszkami ziemnymi
Pad Preaw Wann
smażone warzywa w sosie słodko-kwaśnym z cukinią, papryką, ananasem, pomidorkami koktajlowymi, białą cebulą, szczypiorkiem
Gaeng Keow Wan
zielone curry z mlekiem kokosowym, zieloną fasolką, pędami bambusa, cukinią, chili, tajską bazylią, liśćmi kafiru
Pad Phrik Thai Dam
smażone warzywa w sosie pieprzowym z białą cebulą, papryką, mini kolbami kukurydzy, szczypiorkiem, zielonym pieprzem, czosnkiem
Gaeng Gali
żółte curry z mlekiem kokosowym, smażonymi ziemniakami, białą cebulą
Zupy
Won Ton z pierożkami z wieprzowiną 2 szt. 350 ml
łagodny bulion z pierożkami, pak choi, kiełkami fasoli mung, kapustą pekińską, szczypiorkiem, kolendrą, prażoną cebulą
Tom Yum 350 ml
ostry bulion z mlekiem kokosowym, grzybami słomianymi, pomidorkami koktajlowymi, czerwoną cebulą, kolendrą, trawą cytrynową, liśćmi kafiru, galangalem, szczypiorkiem
Tom Kha 350 ml
łagodny bulion na mleku kokosowym z grzybami słomianymi, pomidorkami koktajlowymi, czerwoną cebulą, kolendrą, trawą cytrynową, liśćmi kafiru, galangalem, szczypiorkiem
Suki Yaki 750 ml
ostro-słodki bulion z makaronem sojowym, jakiem, kapustą pekińską, kiełkami fasoli mung, Pak choi, kolendrą, szczypiorkiem, sezamem
Kuay Tiao 750 ml
łagodny bulion z makaronem ryżowym, kiełkami fasoli mung, kapustą pekińską, szczypiorkiem, kolendrą, prażoną cebulką
Won Ton z pierożkami z krewetką 2 szt. 350 ml
łagodny bulion z pierożkami, pak choi, kiełkami fasoli mung, kapustą pekińską, szczypiorkiem, kolendrą, prażoną cebulą