WSHOKU Sushi&Ramen
35 recenzji
Menu
Przystawki
Gyoza Ringo
Smażone pierożki gyoza z jabłkiem i cynamonem.
Sashimi Tuna
Tuńczyk, krewetka parzona, majonez, mango, ogórek.
Sashimi Niji
Łosoś, tuńczyk, dorada, awokado, ogórek, shitake, oshinko.
Hotate Tataru
tatar z małży Św. Jakuba w tempurze, por, sos Kobe
Gyoza Ahiru 5 szt.
smażone pierożki gyoza z kaczką, sezamem, szczypiorkiem i sosem kobe.
Sashimi Sake
Łosoś, krewetka z tempury, sos Kobe, ogórek, oshinko, szczypiorek.
Ika Panko
kalmar w panko, sos Kobe, ogórek, chili, rukola, szczypiorek, oshinko
Gyoza Butaniku 5 szt.
Gotowane pierożki gyoza z wieprzowiną, sezamem, szczypiorkiem i sosem Ponzu
Dania główne
Japan 23 szt
Nigiri Sake 2 szt, Nigiri Tai 2 szt, Nigiri Maguro 2 szt, Hosomaki Ebi 6 szt, Hosomaki Awokado 6 szt, Sashimi mix 5 szt
Yasai no Aspura Maki
Harmonia chrupiących szparagów i sezonowych warzyw. Delikatność i umami w jednej rolce: szparag w tempurze, inari, majonez, ogórek, awokado, blanszowany pak choy, majonez truflowy, smażony topinambur.
Yokohama 34 szt.
Futomaki Yakimashita Tako 6 szt. Futomaki Ebi Sake 6 szt. Uramaki Aburi Sake 5 szt. Uramaki Niji 5 szt. Hosomaki Sake 6 szt. Hosomaki Maguro 6 szt.
Yokohama 34 szt.
Futomaki Yakimashita Tako 6 szt. Futomaki Ebi Sake 6 szt. Uramaki Aburi Sake 5 szt. Uramaki Niji 5 szt. Hosomaki Sake 6 szt. Hosomaki Maguro 6 szt.
Hosomaki maguro
tuńczyk bluefin
Hosomaki kyuri
ogórek
Hosomaki kanpyo
tykwa
Tai
Dorada
Sałatki
Kin Sake
Łosoś, serek Philadelphia, ogórek, sałata, awokado, ikura.
Sake
Łosoś, serek Philadelphia, ogórek, sałata, awokado.
Zupy
Miso Shifudo
Zupa miso z owocami morza.
Miso Ramen
Tare miso, olej cebulowy, mielona wieprzowina z papryką, plastry pomidora, cebula dymka, kukurydza na maśle ze szczypiorkiem i czosnkiem, czerwona cebula, sezam, jajko ajitsuke.
Tsurai Miso Ramen
Tare spicy, olej chili, prażona cebulka, kurczak Generała Tso, prażona cebulka, kukurydza na maśle ze szczypiorkiem i czosnkiem, cebulka dymka, por, jajko ajitsuke.
Ebi Yuzu Ramen
Orzeżwiający aromat yuzu i delikatnie smażona krewetka tworzą wyjątkową kompozycje: tare yuzu, olej cebulowy, olej krewetkowy , pak choy, smażony topinambur, szczypiorek, cebula piklowana, szparagi na maśle chilli z czosnkiem, sezam, rukola, jajko , groszek czepny, krewetki smażone z ziemniakiem, szczypta togarashi.
Shifudo Ramen
Tare yuzu, olej krewetkowy, olej cebulowy, krewetki, kalmar, omułki, cebula dymka, pak choi, rukola, sezam, rzodkiewka, limonka, nitki chili, korzeń lotosu jajko ajitsuke.
Shoyu Ramen
Tare shoyu, olej cebulowy, boczek chashu, cebula dymka, grzybki shiitake, pędy bambusa, pak choi, jajko ajitsuke.
Tom Kha
Zupa Tom Kha z krewetkami, kurczakiem, cukinią, boczniakami, cebulą, groszkiem cukrowym i mleczkiem kokosowym.
Bejitarian Ramen
Tare tantamen, olej chili, smażone pierożki wegetariańskie, rzodkiewka, sezam, por, cebula czerwona, pak choy, cebula dymka, rukola.
Sosy
Sos Kobe
Sos sezamowy
Sos Kabayaki
Sos ponzu
Dodatki
Kimchi Ramen
tare kimchi, olej chili, boczek chashu, dymka, czerwona cebula, kimchi, groszek cukrowy, rzodkiewka, jajko ajitsuke.
Tempura Bejitarian 12 szt
mix warzyw w tempurze z sosem Kobe
Bejitarian
selekcja warzyw, zawinięte awokado, sos malinowy, karmelizowane migdały
Tempura Bejitarian 6 szt.
mix warzyw w tempurze z sosem Kobe
Desery
Futomaki Amai 6 szt.
Futomaki w omlecie z bananem w tempurze i selekcją owoców.
Napoje bezalkoholowe
Miso Sake
Zupa miso z łososiem.