
Yam Yam
845 recenzji
Menu
Przystawki
Złociste krewetki w tempurze 5 szt.
Kurczak w panierce panko
z sosem słodko-kwaśnym
Tajskie warzywne spring rolls 4 szt.
sajgonki (warzywa kapusta, marchewka, grzyby mun, por), podawane z sosem słodko-kwaśnym
Tajskie spring rolls z wieprzowiną 4 szt.
sajgonki (warzywa kapusta, marchewka, grzyby mun, por), podawane z sosem słodko-kwaśnym
Dania główne
Czerwone curry
ostrość 2/3
Massaman Curry
(ostrość 0,5/3) cukinia, batat, papryka, kukurydza baby, cebula, bambus
Panang Curry
(ostrość 2/3) zielona fasolka szparagowa, papryka, cebula biała rzodkiew, ananas, orzechy ziemne
Smażony makaron Udon z grzybami
grzyby shimeji, boczniaki, pieczarka, edamame, pak choi, cebula, dymka
Żółte curry
ostrość 1/3
Pad Woon Sen
(ostrość 1/3) smażony makaron sojowy z sezonowymi smażonymi warzywami
Stir-Fry z boczkiem i makaronem Udon
boczek, cebula, fasolka princess, bambus, papryka
Wok Black Bean Satay
fermentowana czarna fasola, mleko kokosowe, cebula, pieczarki, cukinia, bambus i orzeszki ziemne
Zupy
Zupa Tom Yum
zupa pikantno-kwaśna (ostrość 2/3)
Zupa Tom Kha
zupa z mleczkiem kokosowym, pieczarkami i kolendrą
Zupa Bali
(ostrość 1/3) kremowa, lekko pikantna zupa z kurczakiem (ryż kolorowy, groszek cukrowy, kukurydza baby, papryka, bambus)
Makarony
Smażony makaron Udon z grzybami
grzyby shimeji, boczniaki, pieczarka, edamame, pak choi, cebula, dymka