609 recenzji
sałata, pomidor, papryka z bobem w sosie cydrowo-oliwnym
z pieczywem naszego wypieku i żółtkiem przepiórczym
włoski rodzaj pieczywa z gzikiem (twaróg ze śmietaną, szczypiorkiem i rzodkiewką)
ziemniak zapiekany z szarpaną gęsiną, serem gruyere (szwajcarski ser dojrzewający), koprem
ziemniak z kiełbasą z dzika, kapustą zasmażaną, śmietaną i czosnkiem
z puree ziemniaczanym i zasmażaną kapustą
ziemniak z masłem, rozmarynem i solą
na sosie demi glace (brązowy sos francuski), kotlet ziemniaczany na musie borowikowym, sałatka z sałaty lodowej
ziemniak z młoda kapustą, fasolką szparagową i boczkiem dojrzewającym
ziemniak z wędzoną słoniną, serem gruyere (szwajcarski ser dojrzewający), żółtkiem z wiejskiego jajka, koprem, szczypiorkiem i kwaśną śmietaną
ziemniak z wiejskim żółtkiem, serem gruyere (szwajcarski ser dojrzewający), masłem, grillowanym boczkiem, szczypiorkiem i koprem
z lanymi kluskami koperkowymi
z serem feta
na bulionie z gęsi i kaczki
podana w bitej śmietanie, lodach śmietankowych, koglu-moglu i adwokacie
z dodatkiem mięty i miodu