
DYM
992 recenzji
Menu
Dania główne
Burger classic
burger z wyselekcjonowanej wołowiny Black Angus, w miekkiej maślanej brioszce z sosem musztardowym, serem cheddar, świeżą czerwoną cebulą, piklowanymi ogórkami, pomidorem i ketchupem
Tatar wołowy
świeży, ręcznie siekany wołowy tatar z pikantnymi grzybkami, chrupiącym ogórkiem kiszonym i szalotką, z musztardą francuską, majonezem truflowym i żółtkiem oraz świeżym pieczywem
Tagliolini nero
czarne, barwione sepią tagliolini z krewetkami i ośmiornicą w emulsji pomidorowo-maślanej
Riggatoni z wołowiną
riggatoni w intensywnym pesto bazyliowym z nutą chilli i syropem z agawy z delikatnymi kawałkami polędwicy wołowej oraz ze słonym serem feta i soczystym granatem
Stek z łososia
stek z łososia podany z ragout z czarnej soczewicy i świeżym groszkiem cukrowym z bisque krewetkowym
Sałata Cezar z kurczakiem
grillowany, soczysty kurczak na chrupiącej sałacie rzymskiej polan kremowym sosem cezar z chrupiącymi grzankami, słodkimi pomidorkami cherry, pikantnymi kaparami i płatkami parmezanu
Burger z jagnięciną
soczysta jagnięcina kraftowa w picie z świeżą sałatą rzymską, ogórkiem, pomidorem i karmelizowaną czerwoną cebulą z aromatycznym sosem
Kurczak zagrodowy
soczysta pierś kurczaka zagrodowego z młodym bobem, kurkami i ziemniakami francuskimi z świeżym koperkiem, całość polana emulsją winno-maślaną
Sałatki
Sałata Cezar z kurczakiem
grillowany, soczysty kurczak na chrupiącej sałacie rzymskiej polan kremowym sosem cezar z chrupiącymi grzankami, słodkimi pomidorkami cherry, pikantnymi kaparami i płatkami parmezanu
Sałatka z kozim serem
pikantna rukola z soczystym granatem, burakiem i winogronami z miodem, kremem balsamicznym i orzechami włoskimi
Sałata Cezar z krewetkami
grillowane soczyste krewetki, chrupiąca sałata rzymska, kremowy sos cezar, złociste grzanki, słodkie pomidorki cherry, pikantne kapary i aromatyczne płatki parmezanu
Desery
Sernik baskijski
sernik o karmelowym aromacie z sosem malina-amaretto i świeżymi truskawkami
Napoje
Pepsi 0,2l
Pepsi Zero Cukru 0,2l
7UP 0,2l
Sałata z Burratą
świeża burrata z truskawkami i karmelizowanymi brzoskwiniami na szpinaku i roszponce z dresingiem cytrynowym