1 recenzja
spaghetti z długo gotowanym wołowym sosem bolońskim posypane świeżo tartym Grana Padano i natką pietruszki
tagliatelle z bazyliowym domowym pesto, orzeszkami pinii, świeżym czosnkiem oraz Grana Padano
tagliatelle z pastą z czarnej trufli, mieszane w kręgu Grana Padano, podane z oliwą z białej trufli i posypane świeżą natką pietruszki
tagliatelle w kremowym sosie z pastą pistacjową, mieszane w kręgu Grana Padano, posypane kruszonką pistacjową i suszonymi pomidorami
penne w sosie śmietanowym z gorgonzolą, wykończone świeżą rukolą, pomidorkami cherry i plastrami szynki parmeńskiej
spaghetti z czosnkiem, płatkami suszonego peperoncino, natką pietruszki i oliwą extra vergine, posypane świeżo tartym Grana Padano
spaghetti w kremowym sosie z pecorino romano, żółtkiem i świeżo mielonym pieprzem, wykończone w kręgu Grana Padano i posypane chrupiącym guanciale
spaghetti w cytynowo-maślanym sosie z krewetkami, pomidorkami cherry i natką pietruszki, wykończone w kręgu Grana Padano