
RAMEN-YA
713 recenzji
Menu
Przystawki
Bao z kaczką
kaczka marynowana w sake, soja edamame, rzodkiew marynowana, zielona cebulka dymka, sos jogurtowy
Bao miso vege
pieczony batat, soja edamame, grzyby shiitake, por, sos na bazie pasty miso
Bao tan tan vege
pieczony batat, soja edamame, kiełki fasoli mung, sos na bazie pasty tahini
Bao miso
boczek chashu, słodka kukurydza, grzyby shiitake, sezam, sos na bazie pasty miso
Bao tan tan men
smażona karkówka, pak choy, kiełki fasoli mung, zielona cebulka dymka, sos na bazie pasty tahini
Bao koreańska
krewetki, kiełki fasoli mung, pędy bambusa, zielona cebulka dymka, sos na bazie pasty gochujang, miodu i sambal oelek
Bao tan tan men
smażona karkówka, pak choy, kiełki fasoli mung, zielona cebulka dymka, sos na bazie pasty tahini
Bao extra spicy
smażona karkówka, boczek chashu, kaczka marynowana w sake, rzodkiew marynowana, pędy bambusa, kiełki fasoli mung, sos na bazie pasty gochujang, miodu i sambal oelek
Dania główne
Bao z kaczką
kaczka marynowana w sake, soja edamame, rzodkiew marynowana, zielona cebulka dymka, sos jogurtowy
Vege Tan Tan
zupa bulion wegański, glony kombu, tare na bazie soli, wodorostów kombu, katsuobushi, tahini, mirinu i sake, ręcznie robiony makaron, pieczony batat, nitamago, kukurydza, soja edamame, kiełki fasoli mung, por, nori
Shio Ramen
zupa typu chintan, tare na bazie soli, wodorostów kombu, katsuobushi, mirinu i sake, recznie robiony makaron, kurczak marynowany w sosie sojowym i sake, nitamago, narutomaki, zielona dymka, marynowana rzodkiew, nori
Miso Ramen
zupa typu paitan, miso tare na bazie autorskiej mieszanki past miso, prazonego ziarna sezamu, pasty tobanjan, mirinu, sake, recznie robiony makaron, boczek chashu, nitamago, kukurydza, zielona dymka, por, nori
Tahini miso
zupa typu paitan,tare na bazie autorskiej mieszanki past miso, prażonego ziarna sezamu, pasty tobanjan, mirinu i pasty tahini,ręcznie robiony makaron, smażona wołowina tan tan men, boczek chashu, nitamago, grzyby shiitake, pędy bambusa, soja edamame, dymka i nori
Shiitake Vege Ramen
zupa bulion wegański i kombu, tare na bazie grzybów shiitake, sosu sojowego ciemnego i sake, ręcznie robiony makaron, marynowane grzyby shiitake, rzodkiew marynowana, kiełki fasoli mung, pędy bambusa, nori
Tan Tan Men
zupa typu paitan, tare na bazie soli, wodorostów kombu, katsuobushi oraz pasty z sezamu tahini, mirinu, sake, recznie robiony makaron, smazona wołowina tan tan men, nitamago, chili, smazony por, kielki fasoli mung, pok choy, zielona dymka, nori
Bao miso vege
pieczony batat, soja edamame, grzyby shiitake, por, sos na bazie pasty miso
Zupy
Shoyu Ramen
zupa typu chintan, tare na bazie sosu sojowego,wodorostow kombu, katsuobushi, mirinu i sake, recznie robiony makaron, boczek chashu, nitamago, por, kielki fasoli mung, soja edamame, pedy bambusa, nori
Koreański Ramen z owocami morza
zupa typu chintan, tare na bazie pasty Gochujang, sambal oelek, prazonego sezamu, miodu i oleju sezamowego, recznie robiony makaron, duszone w oleju krewetki , nitamago, soja edamame, kielki fasoli mung, pedy bambusa, zielona dymka, nori
Extra Spicy Ramen
zupa typu chintan, tare na bazie pasty Gochujang, prażonego ziarna sezamu, sambal oeleku, miodu i oleju sezamowego, z ręcznie robionym makaronem, smażoną wołowina , boczkiem chashu, nitamago, kiełkami fasoli mung, pędami bambusa, rzodkwią marynowaną, porem, zieloną cebulą dymką oraz nori
Tahini miso Vege
zupa wegańska z wodorostami kombu,tare na bazie autorskiej mieszanki past miso, prażonego ziarna sezamu, pasty tobanjan, mirinu i pasty tahini,ręcznie robiony makaron, nitamago, grzyby shiitake, pędy bambusa, kukurydza, soja edamame, por, dymka i nori
Tonkotsu Ramen
zupa typu paitan, tare na bazie dashi, sosu sojowego, mirinu, wywaru chashu, octu ryżowego, ręcznie robiony makaron, wołowina,nitamago, grzyby shiitake, smażony por, sezam, zielona dymka, nori
Koreański Ramen z owocami morza
zupa typu chintan, tare na bazie pasty Gochujang, sambal oelek, prazonego sezamu, miodu i oleju sezamowego, recznie robiony makaron, duszone w oleju krewetki , nitamago, soja edamame, kielki fasoli mung, pedy bambusa, zielona dymka, nori
Tahini miso Vege
zupa wegańska z wodorostami kombu,tare na bazie autorskiej mieszanki past miso, prażonego ziarna sezamu, pasty tobanjan, mirinu i pasty tahini,ręcznie robiony makaron, nitamago, grzyby shiitake, pędy bambusa, kukurydza, soja edamame, por, dymka i nori
Vege Ramen
zupa bulion wegański i kombu, tare na bazie herbaty matcha, sosu sojowego jasnego i sake, recznie robiony makaron, pieczony batat, grillowany pomidor, pok choy, slodka kukurydza, soja edamame, zielona dymka