
Woo Thai Street Food Rybacka
1148 recenzji
Menu
Przystawki
Poh Pia Moo 3 szt
sajgonki z wieprzowiną, makaronem sojowym z białą kapustą, marchewką, makaronem sojowym, ziemniakami, kiełkami fasoli mung
Poh Pia Kung 6 szt
sajgonki z krewetkami
Keaw Moo 6 szt
pierożki z wieprzowiną, białą kapustą, marchewką, makaronem sojowym, ziemniakami, kiełkami fasoli mung
Keaw Kung 6 szt
pierożki z krewetkami, białą kapustą, marchewką, makaronem sojowym, ziemniakami, kiełkami fasoli mung
Poh Pia Thod 3 szt
sajgonki z warzywami, makaronem sojowym z białą kapustą, marchewką, makaronem sojowym, ziemniakami, kiełkami fasoli mung
Dania główne
Pad Mamuang
smażone warzywa z orzechami nerkowca, mini kolbami kukurydzy, papryką, białą cebulą, pieczoną papryczką chili, szczypiorkiem, marchewką
Pad Preaw Wann
smażone warzywa w sosie słodko-kwaśnym z cukinią, papryką, ananasem, pomidorkami koktajlowymi, białą cebulą, szczypiorkiem
Gaeng Gali
żółte curry z mlekiem kokosowym, smażonymi ziemniakami, białą cebulą
Phad Phed Plamuek
smażone kalmary z tajską bazylią w paście chili, z cukinią, zieloną fasolką, chili, liśćmi kafiru, zielonym pieprzem
Nuea Op Choie
wołowina z cynamonem, kiełkami fasoli mung, sezamem, kolendrą, mlekiem kokosowym, chili
Pad Khee Mao
smażone warzywa po tajsku z mini kolbami kukurydzy, zieloną fasolką, pędami bambusa, białą cebulą, chili, zielonym pieprzem, tajską bazylią, piri-piri
Pad Udon
smażony makaron udon w sosie Teriyaki z mini kolbami kukurydzy, papryką, białą cebulą, pędami bambusa, cukinią, szczypiorkiem
Pad Suki Yaki
smażony makaron sojowy sosie słodko-ostrym z jajkiem, kiełkami fasoli mung, kapustą pekińską, kolendrą, szczypiorkiem, sezamem
Zupy
Tom Yum 350 ml
ostry bulion z mlekiem kokosowym, grzybami słomianymi, pomidorkami koktajlowymi, czerwoną cebulą, kolendrą, trawą cytrynową, liśćmi kafiru, galangalem, szczypiorkiem
Suki Yaki 750 ml
ostro-słodki bulion z makaronem sojowym, jakiem, kapustą pekińską, kiełkami fasoli mung, Pak choi, kolendrą, szczypiorkiem, sezamem
Tom Kha 350 ml
łagodny bulion na mleku kokosowym z grzybami słomianymi, pomidorkami koktajlowymi, czerwoną cebulą, kolendrą, trawą cytrynową, liśćmi kafiru, galangalem, szczypiorkiem
Kuay Tiao 750 ml
łagodny bulion z makaronem ryżowym, kiełkami fasoli mung, kapustą pekińską, szczypiorkiem, kolendrą, prażoną cebulką
Won Ton z pierożkami z krewetką 2 szt. 350 ml
łagodny bulion z pierożkami, pak choi, kiełkami fasoli mung, kapustą pekińską, szczypiorkiem, kolendrą, prażoną cebulą
Won Ton z pierożkami z wieprzowiną 2 szt. 350 ml
łagodny bulion z pierożkami, pak choi, kiełkami fasoli mung, kapustą pekińską, szczypiorkiem, kolendrą, prażoną cebulą
Desery
Mango Sticky Rice
Klasyczny tajski deser delikatny kleisty ryż gotowany na mleku kokosowym, podawany z soczystym, dojrzałym mango. Całość zwieńczona nutą słodko-słonego sosu kokosowego. Lekki, aromatyczny i uzależniająco pyszny. Idealny na zakończenie posiłku